Foto's

Een 80-tal kinderen konden op Paasmaandag gratis paaseieren rapen in ´t Fabriekske in Rupelmonde. Ondertussen konden de ouders een drankje nemen. En de paashaas zorgde voor animatie. De vrijwilligers mochten de paashaas helpen om de chocolade eieren te verstoppen.
In maart 2022 was het voor de leden genieten van chocolade, het mooie weer, en de pracht van Lokeren. Met een deskundige gids werden alle geheimen van chocolade onthuld. Een streling voor de tong!
ons bestuurslid Sonja begeleidde kind-(groot)ouder duo´s om prachtige kaarsen te maken. En het resultaat mag gezien worden!
18 september 2021 aan de Dulpop te Bazel. De Gezinsbond afdelingen Bazel-Rupelmonde en Kruibeke vieren er het 100 jarig bestaan met tal van activiteiten.

Honderden kinderen konden genieten van de vele activiteiten, zoals de funbaan, springkastelen, schminken, volksspelen, animatie, gekke fietsen en kleurwedstrijd. Ouders konden aan een zacht prijsje op de rommelmarkt en tweedehandsbeurs spullen kopen. De fanfare van Rupelmonde verbaasde iedereen met prachtige ambiance muziek. De World Cleanup Day werd georganiseerd vanaf het Gezinsfeest en heeft opnieuw met succes het zwerfvuil in de gemeente aangepakt. De Baravan, Knut ijs, Ross Coffee en het wafelkraam van Rita vonden het fijn om de bezoekers op het terras te laten genieten van het lekkers. Het Huis van het Kind en de Gezinsbond konden vele geïnteresseerden informeren over hun werking.

Een welgeslaagd feest!

Geniet nog even na met de foto´s genomen door fotografe Kelly Genar.